Search the Community

Showing results for tags 'limp mode'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Fishing
    • Saltwater
    • Freshwater
    • Tackle, Rods and Reels
    • Events
    • Report of the Month Competition
  • Boating & Outdoors
    • Boating
    • Outdoors
  • Boating and Outdoors
  • Classifieds
    • Classifieds
  • General
    • Non-Fishing Chat
    • Introduce Yourself
    • Sport
    • Humour
    • Recipes and Food
    • Pets
    • Politics and Environment
  • AFO
    • Support
    • AFO Website

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

  • Saltwater Fishing
  • Freshwater Fishing
  • General

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


State


Country


Post Code


Bio


Interests


Occupation


Website


Mobile Phone #


Home Phone #


Work Phone #


Skype


Instagram


Favourite Lure


Favourite Bait


Best Catch


Tailor


Bass


Kingfish


Bream


Yellowbelly


Cod


Mackerel


Flathead


Saratoga


Mangrove Jack


Cobia


Tuna


Snapper


Grassy Sweetlip


Jewfish


Shark


Barramundi


Trevally


Whiting


Boat Name

Found 1 result

  1. Well the stars aligned today, the weather was great, sunny day, sea was flat, the missus wasn't working so we left Bribie Island headed out to Hutchinson Shoal. Got to Morton Island and headed out to the Shoal, about 15 minutes from reaching it, the motor just went into limp mode. No warning or alarms, wouldn't go over 1600RPM, temps were fine, water coming out of the tell tail, plenty of fuel and oil, nothing. So radioed the VMR and told them we were returning. So did a U turn and limped home, at a blistering speed of 3.5-4.5Knots all the way back, at that stage it wouldn't rev past 1200RPM, my missus reckoned she could walk home faster, you know the saying "are we there yet!" 3.5hrs later we reached the ramp. Not happy Jan!!! We had the motor checked out about 8 motor hours ago and also the impeller changed, pulled the cover off it at home but no obvious clues, oil bottle full and no loose cables or anything, so looks like it will be back to the mechanics. Even threw out some lures on the way home but no takers. The only alarm we got was about 2 hours in on the way home and it was a single long beep of about 5-8 secs and then nothing else.