Sign in to follow this  
Followers 0
tugger

Unable To Post New Threads

    6 posts in this topic

    I am unable to start a new topic on any forum title and up comes error code EX4096

    I can reply to other threads just not able to start my own

     

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    On 07/12/2016 at 6:34 PM, tugger said:

    I am unable to start a new topic on any forum title and up comes error code EX4096

    I can reply to other threads just not able to start my own

     

     

    Although I am confused as this is a new thread?

    Angus

    kmcrosby78 likes this

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Thanks guys. This has been passed on and will be dealt with. There was a software upgrade the night before last which may have caused the glitch. Thanks for your patience when these things happen.

    FYI: software upgrades can cause these issues but are necessary lest the site just one day freezes up and can't be easily fixed at all. So just keep up the good work letting us know when little glitches happen and it will be fixed asap.

    Cheers

    Angus

    Gad, Luvit and Old Scaley like this

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!


    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.


    Sign In Now
    Sign in to follow this  
    Followers 0